Datum: 
donderdag 5 oktober 2017, 20.00 uur

Deze voorstelling is uitverkocht

Drie charismatische muzikanten, Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts en Clara Cleymans, staan te trappelen om solo, samen of in duet de kleinkunstkassiekers van vroeger en nu te vertolken. Hun eigenzinnige en geestige interpretaties van onder meer hits van Boudewijn De Groot, Wim Sonneveld, Wigbert, Gorki en anderen zullen niemand onberoerd laten. De begeleidingsband onder leiding van Jo Mahieu maakt het plaatje compleet. Kleinkunsteiland neemt je mee in een totaalprogramma met een waaier aan muzikale en tekstuele pareltjes.

 

En alsof dit nog niet voldoende is, staat bij ieder optreden een waarlijk groot artiest uit de kleinkunstwereld mee op het podium. Wie deze absolute topper, deze klassieker zal zijn, blijft een verrassing.

 

Wil je dé kleinkunstklassiekers nog eens terug horen? Laat je dan onderdompelen in de sfeer van deze nostalgische liedjescarrousel.

 

met Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts, Clara Cleymans, Jo Mahieu, Antoon Offeciers, Wouter Berlaen, Yves Baibay en de klassieker (een grote naam uit de kleinkunstwereld)

 

€20 / €18 (-26/+60)