Datum: 
donderdag 28 februari 2019, 20.00 uur
Een avond met Lieven Scheire –half wetenschapper, half mens-- is altijd een hele belevenis: met zijn enthousiasme voert hij u door de wonderlijke wereld van de fysica en natuurkunde, en verbaast hij u met waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën. 
 
Het gaat snel tegenwoordig in de wetenschap en de technologie, dat weet u ook. Ruimtevaart, robotica en menselijke genetica zijn maar enkele van de gebieden die met grote stappen vooruit gaan. Welke ontwikkelingen staan er te trappelen aan de uitgang van het lab om binnenkort ons dagelijkse leven zullen binnentreden? Lieven Scheire zoekt het voor u uit, en brengt daarover verslag uit. Hij heeft het over ons DNA, en hoe de genetica zowel ons zelfbeeld als onze medische toekomst ingrijpend aan het veranderen is. 
 
U hoeft geen zes diploma’s te hebben om Lievens wonderlijke verhalen te kunnen volgen.  Hij heeft die zelf ook niet. Zelfs als leek natuurkunde zal u Lieven zonder meer interessant gaan vinden. Niet zonder gevaar overigens, de kans bestaat dat u na een avond met Vampier Scheire helemaal door fysica bent gebeten. U bent gewaarschuwd. 
 
€19 | €17 (-26 / +60)