Veilig genieten van een portie cultuur in CC Zoetegem.

 

Lees hier hoe jij kan bijdragen aan een veilige en aangename cultuurbeleving in CC Zoetegem. 

 

Hoe tickets reserveren?

Voorlopig vragen we jou alvast je zitje te reserveren. Zodra we weten of een voorstelling kan doorgaan en in welke omstandigheden, kunnen we je reservatie definitief maken en na betaling je tickets bezorgen.  Uiteraard volgen we de officiële maatregelen op de voet en organiseren we het theaterbezoek in functie daarvan. De meest actuele info kan je nalezen via de facebookpagina van CC Zoetegem of via deze website.

Update: voor de filmvoorstellingen kan je zowel online als in de UiT-balie tickets aankopen voor de films van de komende maand. Enkel reserveren kan uiteraard ook. 

 

UiTbalie

U komt naar de UITbalie en reserveert ter plaatse uw tickets.

U kunt ook per telefoon (enkel tijdens openingsuren UiTbalie) of per mail uw tickets reserveren.

De UiTbalie bevindt zich in de Stadsbibliotheek, Kasteel van Egmont, op de benedenverdieping.

Kasteel Van Egmont, 9620 Zottegem 09 364 69 33 uitbalie@zottegem.be

De openingsuren zijn:

• maandag van 14 tot 17 uur

• dinsdag van 9 tot 12 uur

• woensdag van 16 tot 19 uur

 

Online tickets

Tickets aankopen/reserveren via de webshop is momenteel enkel mogelijk voor de filmvoorstellingen van de komende maand.

Indien u online tickets bestelt ontvangt u deze na betaling in uw mailbox.

Hiervoor is registratie noodzakelijk. We raden je aan om dit vooraf te doen. Op het moment van de aankoop zelf, kan het immers druk zijn en win je tijd als je onmiddellijk al kan inloggen. Eén keer je registratie is doorlopen, ontvang je een mail in je mailbox met de vraag tot activatie van je account. Daarna kan je telkens via dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord inloggen en bestellingen doen.

De registratie op onze webshop doe je als volgt:

• ga naar de webshop ( https://webshopzottegem.recreatex.be - doorklikken naar tickets)

• klik op 'aanmelden als nieuwe gebruiker' (rechts op het scherm - onder de knop 'aanmelden')

• doorloop de registratieprocedure door de balkjes met een sterretje verplicht en de andere vrijblijvend in te vullen.

Op het einde van deze procedure ontvang je je activatiemail in je mailbox.

 

Kortingen

-26/-60:

Bij de meeste voorstellingen geldt een korting van €2 voor 60-plussers en -26 jarigen. • Grabbelpashouders: Iedere grabbelpashouder krijgt € 1 korting bij familievoorstellingen en Ciné Local voor Kinderen.

Groepen:

Vanaf tien personen genieten groepen een korting van €3 per ticket, indien voorzien.

MIA-korting:

De MIA-korting is een initiatief van het Lokaal Netwerk Vrijetijdsparticipatie om inwoners van Zottegem met een bescheiden inkomen aan te moedigen deel te nemen aan vrijetijdsactiviteiten van de stad. Inwoners met een RVV-statuut of personen die via scholen, jeugd-, sport- of cultuurverenigingen toegeleid worden aan het netwerk genieten 50% korting per voorstelling. Wil je zelf toeleider worden voor dit project of wil je extra informatie over hoe de aanvraag voor korting moet gebeuren? Neem dan zeker een kijkje in de MIA-map.

Tickets Ruilen

Je kan betaalde tickets annuleren tot 14 dagen voor de voorstelling. Deze kunnen geruild worden voor tickets van een andere voorstelling of voor een tegoedbon. De ongebruikte tickets moeten worden terugbezorgd aan de UITbalie vooraleer je de tegoedbon kan ontvangen. De tegoedbon is één jaar geldig en kan enkel aan de UiTbalie ingeruild worden voor tickets van één of meerdere voorstellingen of films van CC Zoetegem. Abonnementen worden niet teruggenomen. Voor voorstellingen op locatie is omruilen niet mogelijk. Bij uitverkochte voorstellingen noteren we je naam op een wachtlijst. Indien er plaatsen vrijkomen, nemen wij contact op. 

Is de waarde van je tegoedbon niet helemaal opgebruikt na aankoop van nieuwe tickets, dan kan je een nieuwe bon krijgen met het resterende saldo.

Cultuur met een strik rond

Een avondje uit cadeau doen? Aan de UITbalie kan je één of meer kadobonnen van CC Zoetegem kopen. Je kiest zelf het te besteden bedrag.

De geschenkbon is één jaar geldig en kan enkel aan de UITbalie ingeruild worden voor tickets van één of meerdere voorstellingen of films naar keuze.

Is de waarde van je kadobon nog niet helemaal opgebruikt na je reservatie, dan kan je een nieuwe bon krijgen met het resterende saldo.

Goed om weten

Wij houden graag rekening met rolstoelgebruikers en personen met een handicap. Gelieve dit bij reservatie wel te vermelden. Een medewerker zal u met plezier begeleiden.

Om de voorstelling niet te storen, worden laatkomers niet toegelaten. Tickets worden niet omgeruild nog terugbetaald.

Denk er zeker aan uw gsm voor de voorstelling uit te schakelen. Foto’s en opnames maken is niet toegestaan. Het cultuurcentrum is een rookvrij gebouw.

In de zaal is het verboden eten of drank mee te nemen.

De kassa opent één uur voor de voorstelling. Er worden enkel tickets voor die dag verkocht. 

We werken met genummerde plaatsen. Er is een genummerde vestiaire op de overloop van de eerste verdieping. De vestiaire is gratis, maar onbemand.

 

Algemene voorwaarden webshop

Download de algemene voorwaarden