Vanaf maandag 13 juni om 9 uur kan je tickets bestellen via onze vereenvoudigde webshop, via e-mail (uitbalie@zottegem.be), telefonisch (09 364 69 33) of ter plekke aan de UiT-balie (zie onder voor openingsuren). 

Hoe tickets reserveren?

Online ticketshop

Vermijd wachtrijen aan de kassa en bestel je ticket online. Na bestelling ontvang je een bevestigingsmail met QR-code van je ticket. Geen printer? Of spaar je liever het milieu? Je hoeft geen tickets meer te printen, toon eenvoudigweg je smartphone aan de ingang!

Klik hier voor onze online ticketshop.

UiTbalie

Je kan online, per telefoon of per mail je tickets reserveren.

 

• maandag van 14 tot 17 uur

• dinsdag van 9 tot 12 uur

Nieuwe locatie, De UiTbalie bevindt zich in het oud Stadhuis , Markt 1, Zottegem

09 364 69 33 uitbalie@zottegem.be

 

Kortingen

-26/-60:

Bij de meeste voorstellingen geldt een korting van €2 voor 60-plussers en -26 jarigen. • Grabbelpashouders: Iedere grabbelpashouder krijgt € 1 korting bij familievoorstellingen en Ciné Local voor Kinderen.

Groepen:

Vanaf tien personen genieten groepen een korting van €3 per ticket, indien voorzien.

MIA-korting:

De MIA-korting is een initiatief van het Lokaal Netwerk Vrijetijdsparticipatie om inwoners van Zottegem met een bescheiden inkomen aan te moedigen deel te nemen aan vrijetijdsactiviteiten van de stad. Inwoners met een RVV-statuut of personen die via scholen, jeugd-, sport- of cultuurverenigingen toegeleid worden aan het netwerk genieten 50% korting per voorstelling. Wil je zelf toeleider worden voor dit project of wil je extra informatie over hoe de aanvraag voor korting moet gebeuren? Neem dan zeker een kijkje in de MIA-map.

Tickets Ruilen

Je kan betaalde tickets annuleren tot zeven dagen voor de voorstelling. Deze kunnen geruild worden voor tickets van een andere voorstelling of voor een tegoedbon. De tegoedbon is één jaar geldig. Bij uitverkochte voorstellingen noteren we je naam op een wachtlijst. Indien er plaatsen vrijkomen, nemen wij contact op. 

Cultuur met een strik rond

Een avondje uit cadeau doen? Aan de UITbalie of online kan je één of meer kadobonnen van CC Zoetegem kopen. Je kiest zelf het te besteden bedrag.

De geschenkbon is één jaar geldig en kan ingeruild worden voor tickets van één of meerdere voorstellingen of films naar keuze.

Is de waarde van je kadobon nog niet helemaal opgebruikt na je reservatie, dan kan je een nieuwe bon krijgen met het resterende saldo.

Goed om weten

Wij houden graag rekening met rolstoelgebruikers en personen met een handicap. Gelieve dit bij reservatie wel te vermelden. Een medewerker zal je met plezier begeleiden.

Om de voorstelling niet te storen, worden laatkomers niet toegelaten. Tickets worden niet omgeruild noch terugbetaald.

Denk er zeker aan je gsm voor de voorstelling uit te schakelen. Foto’s en opnames maken is niet toegestaan. Het cultuurcentrum is een rookvrij gebouw.

In de zaal is het verboden eten of drank mee te nemen.

De kassa opent één uur voor de voorstelling. Er worden enkel tickets voor die dag verkocht. 

We werken met genummerde plaatsen. Er is een genummerde vestiaire op de overloop van de eerste verdieping. De vestiaire is gratis, maar onbemand.

 

Algemene voorwaarden webshop

Download de algemene voorwaarden