Vanaf maandag 5 juni 2023 om 18 uur kan je tickets bestellen via onze webshop, via e-mail (uitbalie@zottegem.be), telefonisch (09 364 69 33) of ter plekke aan de UiT-balie (zie onder voor openingsuren). 

Hoe tickets reserveren?

Online ticketshop

Vermijd wachtrijen aan de kassa en bestel je ticket online. Na bestelling ontvang je een bevestigingsmail met QR-code van je ticket. Geen printer? Of spaar je liever het milieu? Je hoeft geen tickets meer te printen, toon eenvoudigweg je smartphone aan de ingang!

Klik hier voor onze online ticketshop.

UiTbalie

Je kan online, per telefoon of per mail je tickets reserveren.

• maandag van 14 tot 17 uur

• dinsdag van 9 tot 12 uur

De UiTbalie bevindt zich in het oud Stadhuis , Markt 1, Zottegem

09 364 69 33 uitbalie@zottegem.be

 

Kortingen

-26/-65:

Bij de meeste voorstellingen geldt een korting van €2 voor 65-plussers en -26 jarigen. • Grabbelpashouders: Iedere grabbelpashouder krijgt € 1 korting bij familievoorstellingen en Ciné Local voor Kinderen.

Groepen:

Vanaf tien personen genieten groepen een korting van €3 per ticket, indien voorzien.

UiT-pas:

De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee iedereen die in Vlaanderen en Brussel wil genieten van vrije tijd zoals cultuur, sport en jeugdactiviteiten, punten kan sparen. Mensen die het financieel moeilijk hebben om vrije tijd te betalen krijgen met de UiTPAS een korting, dankzij het kansentarief (zie verder).
 
Per deelname aan een UiTPAS-vrijetijdsactiviteit in heel Vlaanderen en Brussel – denk maar aan een sportles, een bezoekje aan de bibliotheek, een museumbezoek of een voorstelling – spaar je één punt. De gespaarde punten ruil je nadien om voor leuke voordelen (bij alle aangesloten UiTPAS-regio’s) zoals een korting op een ticket, een gratis drankje, een bijdrage voor het goede doel of een gadget. Punten omruilen voor tickets van CC Zoetegem kan enkel ter plaatse aan de UiTBalie. 
 
Iedereen kan een UiTPAS kopen.Jouw UiTPAS is wel persoonlijk en staat op naam. Je kan jouw kaart dus niet doorgeven aan iemand anders. Ieder gezinslid heeft dus z’n eigen UiTPAS. De UiTPAS blijft levenslang geldig. Het kansenstatuut moet wel jaarlijks worden verlengd.
 
Kansentarief
Omdat de kostprijs voor vrijetijdsactiviteiten vaak oploopt, is het voor inwoners met een beperkt inkomen vaak moeilijk om hieraan deel te nemen. Daarom is de UiTPAS ook beschikbaar voor mensen met een beperkt inkomen. Woon jij in Zottegem, Zwalm, Sint-Lievens-Houtem of Herzele en kom je in aanmerking voor een kansentarief? Dan kan je genieten van 80% korting bij deelname aan UiTPAS- activiteiten in Zwalm, Herzele, Sint-Lievens-Houtem en Zottegem. Bij een UiTPAS-activiteit in een andere regio krijg je geen korting. Je kan er wel punten sparen en die omruilen. Een UiTPAS met kansentarief vraag je aan in de stad of gemeente waar je woont.
 
Je hebt recht op het kansentarief als je:
  • Recht hebt op de verhoogde tegemoetkoming.
  • In het bezit bent van een EDC-kaart.
  • In collectieve schuldenregeling bent.
  • Over een beperkt inkomen beschikt. Hiervoor voert de sociale dienst een sociaal onderzoek.

Meer info? https://uitpasvlaamseardennen.be/

Tickets Ruilen

Je kan betaalde tickets annuleren tot zeven dagen voor de voorstelling. Deze kunnen geruild worden voor tickets van een andere voorstelling of voor een tegoedbon. De tegoedbon is één jaar geldig. Bij uitverkochte voorstellingen noteren we je naam op een wachtlijst. Indien er plaatsen vrijkomen, nemen wij contact op. 

Cultuur met een strik rond

Een avondje uit cadeau doen? Aan de UITbalie of online kan je één of meer cadeaubonnen van CC Zoetegem kopen. Je kiest zelf het te besteden bedrag.

De cadeaubon is één jaar geldig en kan ingeruild worden voor tickets van één of meerdere voorstellingen of films naar keuze.

Is de waarde van je cadeaubon nog niet helemaal opgebruikt na je reservatie, dan kan je een nieuwe bon krijgen met het resterende saldo.

Goed om weten

Wij houden graag rekening met rolstoelgebruikers en personen met een handicap. Gelieve dit bij reservatie wel te vermelden. Een medewerker zal je met plezier begeleiden.

Om de voorstelling niet te storen, worden laatkomers niet toegelaten. Tickets worden niet omgeruild noch terugbetaald.

Denk er zeker aan je gsm voor de voorstelling uit te schakelen. Foto’s en opnames maken is niet toegestaan. Het cultuurcentrum is een rookvrij gebouw.

In de zaal is het verboden eten of drank mee te nemen.

De kassa opent één uur voor de voorstelling. Er worden enkel tickets voor die dag verkocht. 

We werken met genummerde plaatsen. Er is een genummerde vestiaire op de overloop van de eerste verdieping. De vestiaire is gratis, maar onbemand.

 

Algemene voorwaarden webshop

Download de algemene voorwaarden